Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
Title Image

Over ons

Mijn naam is Gijs Jansen, het gezicht achter Allroadpoint. Voordat ik mij ging specialiseren in motorfietsen heb ik ruim 17 jaar in de autobranche gewerkt, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandig ondernemer. Hoofdzakelijk in liefhebbersauto’s van de hoogst mogelijke kwaliteit onder de naam Gijs Jansen Automobielen. In de afgelopen jaren kwam er steeds vaker een motorfiets voorbij in mijn autobedrijf, vaak van Duitse of Japanse makelij. De passie voor motorfietsen en de sterke drang om daar meer mee te doen is onhoudbaar gebleken. Zo ontstond Allroadpoint, een bedrijf gedreven door passie met als belangrijkste speerpunt: kwaliteit. Mijn doel is om u te kunnen adviseren en begeleiden bij de aankoop van uw perfecte motorfiets.

Allroadpoint is specialist in jonge allroad motorfietsen van hoge kwaliteit. Uitsluitend motorfietsen in topstaat, met een verklaarbare historie en een schadevrij verleden.

 

Wij zijn RDW erkend en kunnen voorzien in de import, export, vrijwaring en tenaamstelling van uw motorfiets.

 

Allroadpoint is gevestigd in Tynaarlo, gelegen tussen Groningen en Assen direct aan de snelweg A28.  Let op: alleen op afspraak geopend!